Showing posts with label testimoni. Show all posts
Showing posts with label testimoni. Show all posts

Masalah Kekurangan Darah dan Kelesuan Teruk - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit


“Sungguh saya tak percaya, setelah lebih 5 bulan mengalami sindrom menapouse, serta kekurangan darah dan kelesuan yang teruk, kini saya lebih ceria, segar dan bertenaga, malah uzur syarie saya kembali normal. Saya cuma menghabiskan 2 botol Walit Stevia dan Ginseng dalam 2 minggu sahaja. Memang PELIK !!! ”

Puan Norain Ismail
Alor Setar


Masalah Buang Air Tak Lawas - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit


“Saya ni susah sikit nak percaya dan apatah lagi nak guna produk-produk kesihatan ni,tapi saya cuba la minum air Walit Ginseng dan Stevia DNA sebab kawan saya yang bagi free.Pertama kali minum,wah!!! Sedap jugak rasenye. Tapi yang best nye,masalah buang air yang tak lawas selama ni hampir selesai. Pastu saya rekemen pulak kepada tok sedara saya yang dah berumur lebih 80 tahun, bertongkat pulak tu, tapi yang peliknya, dia dah buang tongkat sakti kesayangannya 2 hari selepas minum air ajaib ni!!”

En.Azman Othman (Pak Dukun)
Jerantut


Masalah Sakit Sendi,Kebas dan Angin Dalam Badan - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit


“Sudah banyak ubat dan pelbagai cara telah saya usahakan untuk mengurangkan sakit-sakit sendi, kebas-kebas dan masalah angin dalam badan saya. Masalah saya semakin teruk kerana alahan dengan sesetengah ubat atau suplemen yang diambil. Akhirya saya berjaya temui jalan penyelesaian masalah kesihatan saya hanya dengan bermodalkan RM90 aje. 1 set Walit Stevia dan Ginseng. Syukur banyak-banyak. Sakit sendi dan angin dah hilang!!! ”

Puan Faziah Wahab
Bera


Pengidap Kencing Manis Teruk - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit


“Saya telah menghidap penyakit kencing manis yang agak teruk, bacaan gula dalam darah saya pernah mencapai 19.5 dan terpaksa menggunakan insulin setiap hari. Jarum dan suntikan adalah rutin harian saya. Setelah diperkenalkan oleh seorang kenalan saya, saya menggunakan 1 set produk Walit Stevia dan Walit Ginseng selama 3 hari, bacaan gula dalam darah saya kembali normal. Terima kasih DNA !!!”

Puan Rosiah Kassim
Jerantut


Masalah Sakit Lutut dan Kaki - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit


“Sejak zaman remaja lagi telah mengalami sakit di bahagian lutut dan kaki akibat kecederaan terjatuh mengakibatkan tempurung lutut teralih. Akibatnya ialah kesulitan untuk bersolat dan tidak boleh duduk dalam tempoh yang lama. Kini, keadaan sudah berubah setelah mengamalkan DNA Energy (Walit Stevia dan Ginseng) sebanyak 4 set. Saya betul-betul yakin dan bersyukur kepada Allah SWT kerana produk DNA memang hebat. ”

Puan Habsah Ismail
Jerantut


Penyakit Kencing Manis,Paru-paru Berair,Semput -

Posted by jus walit

“Saya Hj. Othman Bin Hj. Abdullah, berumur 74 tahun, Peneroka Felda Mempaga Bentong. Saya menghidap penyakit kencing manis, paru-paru berair, semput. Penyakit kencing manis saya sangat teruk hampir tidak dapat diselamatkan kedua belah kaki saya (50/50) kata doktor. Namun saya tak pernah berputus asa. Alhamdulillah, akhirnya saya berjumpa dengan produk DNA Energy yang hebat ini. Saya minum hanya 2 tudung aje, masalah kencing manis saya beransur pulih. Saya telah menggunakan 6 set produk ini selama 2 bulan, dan sekarang kaki saya dah sembuh serta mampu berjalan semula. Syukur kepada ALLAH SWT..

Terima kasih kepada syarikat DNA Network khususnya CEO sendiri yag sudi ziarah ke rumah saya.”

Haji Othman
Felda Mempaga 1, Bentong


Pengidap Asma Kronik - DNA Energy Testimoni

Posted by jus walit




“Saya pengidap asma yang kronik, sukar untuk tidur malam serta hidung berair (masalah sinus@resdung). Setelah minum Walit Ginseng 2 kali sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur malam) Alhamdulillah, masalah pernafasan atau lelah semakin berkurangan. Badan saya bertambah cergas dan terasa lebih ringan. Kini pergerakan saya makin lancar dan tangkas walaupun berat badan saya hampir 90kg.”


En. Yahaya Mat Yunus
Bera